Eszközök

Termékkategóriák

No items found.
WOOSTER Gold Edge ecset
6800
7000
-
8900
Ft
Ft

A Gold Edge ecsetek kiváló minőségű poliészter szálakkal készülnek, amik teljes felületi érintkezést biztosítanak, mégis nagyon vékonyak, rugalmasak, így minimalizálják az ecsetnyomokat, ugyanakkor a közepes puhaságnak köszönhetően jobb tartása van, így pontosabb felvitelt tesz lehetővé. Az extra erős szálak, a nyírfa nyél és a rozsdamentes acél érvéghüvely biztosítják az ecset tartósságát. Többféle vastagságban rendelhető. 

WOOSTER Silver Tip ecset
4900
-
5900
Ft
Ft

A Silver Tip ecsetek kiváló minőségű poliészter szálakkal készülnek, amik teljes felületi érintkezést biztosítanak, mégis nagyon vékonyak, rugalmasak és puhák, így minimalizálják az ecsetnyomokat. Az extra erős szálak, a nyírfa nyél és a rozsdamentes acél érvéghüvely biztosítják az ecset tartósságát. Többféle vastagságban rendelhető. 

Microfiber nagy hengerfej 3/4"nap 9"
-
Ft
3900
Ft

Az univerzális Microfiber 3/4 mikroszálas henger segítségével tökéletesen felvihető a festék, kiváló minőségű anyagának köszönhetően rendkívül tartós és gyönyörű felületet lehet vele elérni. Laikusok és szakemberek számára is kitűnő választás. Adupla vastag polipropilén mag ellenáll a víznek, az oldószereknek és a repedezésnek, kialakítása hullás-álló. 19 mm-es szálhosszúsággal akár egyenetlen felületekhez is megfelelő. Kompatibilis a nálunk kapható nagyméretű (9") hengernyéllel.

Microfiber nagy hengerfej 9/16"nap 9"
-
Ft
3900
Ft

Az univerzális Microfiber 9/16 mikroszálas henger segítségével tökéletesen felvihető a festék, kiváló minőségű anyagának köszönhetően rendkívül tartós és gyönyörű felületet lehet vele elérni. Laikusok és szakemberek számára is kitűnő választás. Adupla vastag polipropilén mag ellenáll a víznek, az oldószereknek és a repedezésnek, kialakítása hullás-álló. 14 mm-es szálhosszúsággal latex festékekhez is ideális, így bátran ajánljuk Benjamin Moore festékeinkhez. Kompatibilis a nálunk kapható nagyméretű (9") hengernyéllel.

Pro/Doo-Z kicsi hengerfej 4 1/2" (2 db-os csomag)
-
Ft
4900
Ft

A Pro/Doo-Z hengerek rendkívül tartósak, sűrűségükből fakadóan gyönyörűen sima felületet lehet velük elérni. Kiválóan használható bútorokhoz, kisebb falfelületekhez. 2 db hengerfej található a csomagban, a nálunk kapható 4 1/2-es kis hengernyéllel kompatibilis.

Hengernyél KICSI (4 1/2" keret)
-
Ft
3900
Ft

Kiváló minőségű hengernyél, ami kompatibilis kismeretű (4 1/2") hengerfejeinkkel. Kényelmes, biztos fogás, tartós kialakítás. A nyélben található menet lehetőséget ad a nyél hosszabbítására, hogy a nehezen elérhető helyeket is könnyen le tudjuk festeni. 

Hengernyél NAGY (9" keret)
-
Ft
5900
Ft

Kiváló minőségű hengernyél, ami kompatibilis nagyméretű (9") hengerfejeinkkel. Kényelmes, biztos fogás, tartós kialakítás. A nyélben található menet lehetőséget ad a nyél hosszabbítására, hogy a nehezen elérhető helyeket is könnyen le tudjuk festeni.